MENU

06 - 53 63 35 43

Reviews

Wie kan er nu beter vertellen hoe het volgen van rijlessen bij Rijschool Remy Buiting bevalt dan ervaringsdeskundigen zelf? Op deze pagina verzamelen wij hun ervaringen. Mocht je vragen hebben, bel dan gerust met Remy: 06 - 53 63 35 43.

Heb jij van Remy les gehad en wil je jouw ervaringen ook delen? Voeg dan onderaan de pagina jouw ervaring toe!
Seb

Zojuist geslaagd voor mijn rijbewijs B!! Dankzij Remy heb ik het in één keer gehaald. Veel gezellige lessen gehad en ik heb snel kunnen leren. Heel erg bedankt Remy!!

Demi

Ik kijk terug op een hele positieve periode bij Remy. De lessen waren niet alleen heel gezellig, maar vooral heel leerzaam. Remy geeft fijne feedback en bereidt je goed voor op je examen.
Ik kan het iedereen die nog een rijbewijs moet halen, aanraden om bij Remy te gaan lessen.
Remy, heel erg bedankt voor alle leuke en fijne lessen!

Amy

De rijlessen waren een feestje, altijd gezellig, meebleren met de muziek maar ook tijd voor goede gesprekken.
Hij laat je je echt op je gemak voelen. Daar ben ik dankbaar voor.

Hij geeft je goede tips en duidelijke en onderbouwde feedback, zodat je weet wat volgende keren beter moet of wat je juist al goed kunt.
Verder stelt Remy je gerust en is ook geïnteresseerd in t leven buiten het auto rijden.
Echt fijne manier van lesgeven.

Echt een aanrader!
Bedankt Remy

Savan

Remy zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan het examen kan beginnen. Er is altijd een ontspannen sfeer zonder dat er al te veel druk op je wordt gelegd. Hij past zich aan op wat je kan en nog moet verbeteren. Elke les leer je weer nieuwe dingen. Ik zou deze rijschool zeker aan iedereen aanraden als je met een veilig gevoel de weg op wilt gaan. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen Remy!

Mijke

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan Remy. De lessen waren ook heel fijn, ik heb veel last van spanning en in mijn fouten blijven hangen maar dankzij Remy ben ik daar in vooruit gegaan.
Een absolute aanrader, zeker als je veel spanning hebt.
Dankjewel Remy.

Merel Söser

Ik heb mijn rijlessen als zeer positief ervaren. Remy geeft op een fijne manier instructies en zorgt ervoor om je verbeterpunten in de lessen die volgen nog is naar boven te halen. Dankzij Remy ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dankjewel Remy voor de fijne lessen en in het vertrouwen.

Janne

Super fijne en leerzame lessen! Dankzij Remy in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Heel erg bedankt voor het rijbewijs en de lessen!

Krista Post

Remy bedankt voor de prettige lessen om mijn E achter B rijbewijs te halen. Je rustige uitleg en je geduld (bij het zoveelste bochtje achteruit) gaf mij veel vertrouwen waardoor ik nu nog zekerder de weg op kan met de caravan.

Ik kan je rijschool aan iedereen aanraden!

Jet

Als je relaxt wil leren autorijden moet je bij Remy zijn! Dankzij zijn goede tips en vriendelijke aanwijzingen in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Remy geeft je vertrouwen en maakt van elke rijles een gezellige activiteit. Heel veel geleerd op een rustige, stabiele manier! Ontzettend bedankt Remy voor je aandacht, rust en vriendelijkheid! 🙂

Sera

Dankzij Remy in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!
Super fijne uitleg en leerzame lessen gehad.
Bedankt Remy!

Groetjes, Sera

Janice

Heel erg bedankt voor de goede lessen, daardoor ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Remy stelt je op je gemak tijdens het autorijden en geeft handige tips. Het waren altijd leuke
en gezellige rijlessen! Zeker om aan te raden!

Dankjewel Remy!

Groetjes Janice

Marieke

Door de goede lessen van Remy in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen waren leerzaam maar ook gezellig. Remy bedankt !!

Dimitri

Dankzij Remy in 1 x geslaagd. Het waren leuke en leerzame lessen.
Ik raad Remy dan ook zeker aan!!
Bedankt voor de leuke lessen

Hans en Mia

Je hebt Nick super voorbereid op zijn examen!

Marijn Söser

Ik heb mijn tijd bij Remy als zeer positief ervaren. Remy weet waar hij het over heeft en geeft duidelijke instructies. Naast het goede lesgeven is het ook fijn om naast hem in de auto te zitten. Remy geeft duidelijk en rustig verbeterpunten aan en hier word in opkomende lessen ook nog eens aandacht aan besteed. Remy nogmaals bedankt voor het rijbewijs en de fijne lessen.

Folker

Fijne en relaxte rijschool, mijn B+E rijbewijs in 1 keer gehaald bij Remy.
Duidelijke uitleg en hij weet precies de aandachtpunten er uit te vissen die nog wat extra geoefend moeten worden.
Zodat het examen zo makkelijk en vlekkeloos verloopt.
Nogmaals dank!

Chavon

Dankzij Remy heb ik binnen een halfjaar en net voordat ik voor een halfjaar naar het buitenland ga mijn rijbewijs kunnen halen. Zijn lessen waren naast heel leerzaam erg gezellig. Met remy kan je zowel grappige als serieuze gesprekken voeren. Nogmaals bedankt Remy voor je hulp en inzet!

Justin De la Vienne

Dankzij remy heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen, en dat nog op mijn 18e verjaardag! Het waren altijd hele gezellige en leerzame lessen, remy is altijd in voor een grapje 😉

Nogmaals bedankt en zeker aan te raden!

Justin de la Vienne

Vidar

Dankzij Remy mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Remy is een zeer sympathieke en gezellige instructeur, en er is altijd een leuke sfeer in de auto. Naast de gezelligheid is Remy ook oplettend en geeft duidelijke instructies en goede tips.
Tot ziens voor mijn BE!

Loïs

SUPER fijne, leuke en gezellige rijlessen!!
Door Remy ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
HEEL ERG bedankt voor de leuke en leerzame tijd!
Liefs Loïs

Kyra

Bedankt Remy voor de leerzame en gezellige lessen. Dankzij Remy heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Echt een aanrader!

Lineke

Ik heb mijn rijbewijs BE lessen met plezier gevolgd bij Remy Buiting.
Een erg fijne manier van lesgeven, duidelijk en rustig. Aanrader!!

Dani

Nu ik mijn rijbewijs heb behaald bij Remy weet ik het zeker, ik had bij geen andere rijschool mijn rijbewijs willen behalen! Remy is een echte vakman die precies weet hoe die op de persoon specifiek moet inspelen om iemand het autorijden onder de knie te laten krijgen. Altijd met plezier in de auto gezeten en is naast professioneel ook heel gezellig om als instructeur te hebben 🙂

Dankjewel Remy!

Juliet

In mijn omgeving zijn vele bij Remy begonnen met autorijlessen. Die waren allemaal positief. Dus daarom ben ik bij Remy begonnen. Ik ben erg tevreden over Remy en zijn manier van lesgeven. In het begin vond ik het super spannend maar nu vind ik autorijden hartstikke leuk!
Dankjewel Remy voor de fijne lessen.

Pascal

Remy is een hele sympatheiek en fijne rijleraar met een nuchtere kijk op de rijlessen. Hij doet erg zijn best om je goed voor te bereiden op het rijexamen. Hij denkt met je mee en helpt je om de goede beslissingen te maken. Onder de lessen kan je met hem lachen en tegelijk leren. Ik raad hem zeker aan iedereen aan en ik ben hem erg dankbaar voor alle lessen en hulp waardoor ik geslaagd ben!

Tim Janssen

Mooi traject doorlopen bij Remy Buiting, de lessen waren zeer leerzaam maar bij Remy is er altijd tijd voor een geintje maar hij zal altijd proffesioneel blijven, wat goed is voor het leerproces. Ook kan je bij Remy je verhaal kwijt of je kunt vertellen wat je nog moeilijk vind om daar vervolgens aan te werken. Kortom, mooie tijd gehad en zeker een aanrader!

Lieke

Mijn broer had altijd met goede verhalen over zijn rijlessen bij Remy, dus het was voor mij vanzelfsprekend om ook bij Remy te gaan lessen. Hij past zijn lessen aan per persoon en heeft mij geholpen om mijn stress en onzekerheden onder controle te krijgen.

Remy dank je wel voor de fijne en leuke lessen!

Remco Meeder

Vandaag mijn E-rijbewijs gehaald. Een paar maanden terug een proefles van 2 uur gedaan en vandaag 4 uur les met aansluitend examen.
Door de goede ondersteuning en begeleiding van Remy is dit in één keer gelukt!
Remy is een rustige instructeur die kritisch is wanneer het moet.

Remy, bedankt voor de prettige les(sen) en de goede begeleiding!

Raymond de Geest

in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs onder begeleing van Remy buiting echt een fijne rijschool en een leuke tijd gehad

zeker aan te raden
dankjewel Remy!!!

Florie

Toen ik begon met lessen met Remy had ik moeite met alles. Ben nooit goed geweest in meerdere dingen tegelijk doen en ik schrok van elke fietser en andere auto! Ik heb er dus ook erg lang over gedaan om mijn rijbewijs te halen. Maar ik heb hem eindelijk gehaald en dat heb ik te danken aan de lessen met Remy. Hij wist me toch zover te krijgen en de lessen waren ook nog eens altijd gezellig. Ik kijk er met veel plezier op terug en heb een hoop over mezelf geleerd. Een aanrader. Bedankt voor alles Remy!

Marije

Remy past de lessen aan per persoon. Er wordt dus echt naar jou gekeken en naar wat jij nog nodig hebt. Als je nog een onderdeel extra wil oefenen kan dat. Zo ging ik goed voorbereid naar mijn examen en heb het daardoor in één keer gehaald.
Bedankt!

Kimberley

Remy leert je meer als alleen praktisch rijden. Hij geeft je inzichten in je valkuilen en maakt het lessen zo zeer persoonlijk.
Zo hebben we bijvoorbeeld gewerkt aan mijn perfectionisme en te rijden in het “hier en nu”.
En hoe serieus dat misschien klinkt, het is ondertussen juist super gezellig met hem in de auto!
Ik zou hem iedereen aanraden. Nogmaals bedankt voor alles Remy!

Ariana

Altijd een gezellige sfeer in de auto. Naast het leren autorijden leert Remy je ook zelfverzekerd te rijden. Echt een aanrader!
Super bedankt Remy!

Noa

Vorige week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik begon met de rijlessen als een onzeker meisje. Maar door de goede begeleiding van Remy ging ik vol zelfvertrouwen mijn examen in. Tijdens de rijlessen stelde hij mij erg op mijn gemak en was het ook erg gezellig. Ook als er wat gebeurde bleef hij ook geduldig en rustig wat voor mij erg fijn was. Dankzij Remy zit ik nu met een grote glimlach achter het stuur.
Remy dank je wel voor de fijne en leuke lessen!

Thijs

In 1 keer geslaagd voor mijn BE rijbewijs! Leerzame en relaxte dag. Ik kan iedereen Remy aanraden als instructeur!

Romy

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan Remy. Veel leerzame maar ook gezellige lessen gehad. Ik kan iedereen de rijschool van Remy aanraden!

Sanne

Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs , mede dankzij de leerzame lessen van Remy! De begeleiding richting het examen is heel fijn , ook weet hij heel goed om te gaan met zenuwen.

Ik kan deze rijsschool zeker weten aan anderen aanraden !

Kim

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de top lessen van Remy! Ik zou deze rijschool voor iedereen aanbevelen, altijd gezellig maar vooral heel leerzaam.

mees

Van de rijlessen bij Remy heb ik alles behalve spijt gehad. Remy zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto. Hij past zich aan op hoe jij achter het stuur zit. Hierdoor onstaat een ontspannen gezellige sfeer en dat is erg belangrijk bij het auto leren rijden.

Daarnaast merkte ik dat Remy zijn lessen er niet alleen op gericht waren om je te laten slagen voor het CBR-examen, maar in de lessen kwam ook duidelijk verkeersveiligheid in het algemeen aan bod. Ik denk dat dit erg belangrijk is zodat je na het halen van het examen ook al een redelijke basis hebt om veilig de weg op te gaan.

Al met al een uitstekende rijinstrecteur die er alles aan doet om je op een leuke manier veilig de weg op te sturen.

Sanne

Vandaag in één keer geslaagd voor m’n BE-rijbewijs dankzij de goede begeleiding van Remy! Hij neemt de tijd om alles uit te leggen, heeft geduld en geeft je het vertrouwen dat je het kan. Dankzij het goed blijven oefenen en de vele herhalingen leer je een hoop. Ook krijg je goede en gerichte feedback en tips waar je zeker wat mee kan.

Remy; super bedankt voor de leuke en informatieve lessen. En ook voor je geduld! 🙂 Ik zou je zeker aanraden!

Inez

In één keer geslaagd door de goede begeleiding! Gezellige, leerzame lessen gehad en ervaring opgedaan.

Heel erg bedankt Remy!

Anne

Heeele fijne lessen bij Remy gehad. Hij laat je fouten maken zodat je ervan kan leren. Hij is duidelijk en legt goed uit. Remy weet wat jouw valkuilen zijn en geeft adviezen hoe je eraan kan werken. Wanneer je onzeker voelt bij een onderdeel van het rijden, wordt er keer op keer geoefend totdat je het goed kan. Je wordt hierdoor zelfverzekerder! Hij is geduldig en stelt je gerust wanneer je het spannend vindt. De sfeer is ontspannen en gezellig.
Kortom: geweldige begeleiding en super rijschool!

Heel erg bedankt Remy!
Groetjez,
Anne

Liz Melis

Zeer fijne rijschool! Het is altijd gezellig in de auto, waardoor je ook zin krijgt in de autorijlessen. Remy legt altijd op een duidelijke rustige manier uit waardoor je alles snapt. Een enorme aanrader!

Gülsüm Karademir

Het was altijd heel gezellig bij Rémy in de auto, je kan over van alles met hem praten! Ook legt hij alles op een rustige en fijne manier uit, waardoor je het ook heel snel snapt en onder controle hebt. Dankzij Rémy heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald!

Dankjewel voor de leuke rijlessen Rémy!

Sam Slijkhuis

super rijschool ben in 1 keer geslaagd. Remy is een zeer goede rij instructeur ook is het altijd gezellig in de auto zeker een aanrader

Sophie Budel

Na leuke en fijne lessen ben ik dankzij Remy in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Remy is een goede instructeur die duidelijk is, maar wel op een leuke manier alle nodige informatie uitlegt. Remy zorgt ervoor dat onzekerheid en zenuwen omgezet worden in positieve energie om goed te rijden. Ik zou Remy zeker aanraden

Thijmen

Erg goede ervaring gehad met de rijschool. Remy heeft mij met alles altijd heel goed kunnen helpen, bijvoorbeeld problemen met het CBR. Ook was ik erg goed voorbereid op mijn examen waardoor ik het in een keer heb kunnen halen. heel erg bedankt!

Jop

Het was altijd erg gezellig bij Remy in de auto. Stiekem kon ik elke keer niet wachten op de volgende rijles. We hebben veel gelachen. Misschien kom ik nog een keer terug voor mijn aanhanger rijbewijs!

Marc Meijer

Remy Begeleid je goed door je rijlessen heen op een goede, leuke en duidelijke manier. Ook heb me altijd prettig gevoeld bij Remy in de auto.

Remy bedankt voor je goede en leuke rijlessen!

Lisa

Ik vond de rijlessen heel erg leerzaam en ook heel leuk. Remy begeleid je goed richting je examen en is erg betrokken en vriendelijk. Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald dankzij Remy. Ik raad het andere zeker aan! Remy bedankt voor je hulp! 😉

Aniek

Ik begon met lessen bij Remy nadat ik al bij een andere rijschool had gezeten. Bij deze rijschool had ik niet het gevoel dat ik vooruit kwam dus ik wilde andere opties bekijken en kwam bij Remy terecht. Dit is een hele goede keuze geweest!!!!! Ik heb ik een snelle tijd heel veel geleerd en ben vandaag in 1 keer afgereden voor mijn rijbewijs. De sfeer in de auto was altijd goed en dat zorgde ervoor dat ik erg op mijn gemak was. Ik raad iedereen aan om bij Remy te lessen. Remy, bedankt voor alles!!!

Ebon

Gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijexamen en dat dankzij de goede rijlessen van Remy.
Ik heb altijd met veel plezier in de auto gezeten tijdens de lessen en heb ook veel geleerd door de aanwijzingen en tips van Remy.
Er is altijd ruimte geweest voor grapjes, gesprekken en meezingen met de radio.
Naast een goede rijinstructeur weet Remy je ook genoeg handvatten aan te bieden om om te gaan met zenuwen of om je uit een negatieve vibe te halen.

Remy, heel erg bedankt!

Youri

Vandaag in 1x keer geslaagd en dat allemaal door Remy. De lessen waren leerzaam en altijd gezellig. De sfeer was altijd opperbest en ik keek elke keer uit naar de lessen. Ik raad Remy zeker aan, als je goeie, leerzame en gezellige lessen wilt hebben.

Eva

Onwijs fijne lessen gehad bij Remy! Fijne ontspannen sfeer in de auto en regelmatig met een grapje, maar wel op een manier waardoor je het goed doorkrijgt. Hij geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt ongeacht spanning of onzekerheid. Een aanrader!

Marguerite

Afgelopen dinsdag geslaagd voor mijn autopraktijk! Ontzettend blij, maar ga de gezellige maar educatieve lessen missen… Remy legde rustig alles uit en beantwoordde vragen. Ik keek altijd erg uit naar de rijlessen en ik raad Remy zeker aan!

Myrthe

De lessen waren altijd erg leerzaam en er hing een ontspannen sfeer in de auto.
Verder weet Remy precies wat jij nodig hebt tijdens de Rijlessen.
Ik raad daarom deze rijschool ook erg aan!

Super bedankt Remy voor de leuke en leerzame lessen!

Nadeche Uittenbogaard

Yeahhhhh geslaagd. Super super bedankt Remy. Jij hebt veel in mij geïnvesteerd en dat heeft geloond. Jij kon mij keer op keer rustig krijgen en daardoor heb ik vertrouwen in t rijden gekregen. Dus nogmaals super bedankt Remy.

Ben zo blij dat ik in 1x geslaagd ben.

Gr Nadeche

Babs

Jaa in 1 keer geslaagd! Wat heb ik enorm genoten van mijn lessen bij Rémy in de auto, iedere week keek ik er weer naar uit! Remy is een super fijne begeleider die je een zeker gevoel geeft tijdens het rijden.

Remy ik hoop dat iedere keer als je Ed Sheeran hoort op de radio dat je weer aan mij terug zal denken! 😉 en natuurlijk lekker mee gaat zingen!

En reserveer maar vast voor over 2 jaar een plekje voor mijn zusje! Die kijkt er nu al naar uit!

Niek

Dankzij de geweldige leiding van Remy in 1 keer geslaagd. Hij zorgt er ook voor dat het altijd gezellig is. Misschien binnenkort terug voor m’n aanhangerrijbewijs.

Asli Demirci

Remy kan heel goed inzien wat je nodig hebt tijdens de rijlessen.
Het waren erg gezellig en leerzame lessen! Dankjewel Remy!

Joëlle van der Struik

Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dat dankzij de gezellige en leerzame lessen van Remy. Hij kijkt echt naar jou als persoon en aan de hand daarvan creëert hij de perfecte rijles waarin je veel leert. Bedankt Remy!

Bas de Lijster

Fijn begeleid door Remy goeie sfeer in de auto. Makkelijk in de communicatie mede door Whatsapp en in één keer geslaagd voor mijn examen super bedankt Remy.

Amber de Brabander

Erg gezellige en leerzame lessen samen met Remy! Nu ga ik lekker zelf touren! Bedankt Remy

Lausan

Ik heb vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald bij de leukste en leerzaamste rijinstructeur uit de buurt! Ik voelde me tijdens de lessen op mijn gemak en het was altijd erg gezellig. Ik raad Remy ten zeerste aan!

Emma

In 1 keer mijn rijbewijs gehaald met dank aan de gezellige en leerzame lessen van Remy! Het is altijd gezellig in de auto en je voelt je op je gemak maar word tegelijkertijd ook scherp gehouden. Je word erg goed voorbereid op het examen en ik zou rijlessen bij Remy zeker aanraden!

Linda Dullemond

Bij Remy in de auto is het gezellig en kan je over álles praten. Er is altijd een relaxte sfeer, door de muziek, door Remy, of een combinatie daarvan. Remy neemt overal rustig de tijd voor en wist precies waar hij bij mij op moest letten. Dat zorgde ervoor dat ik ook rustiger naast hem zat.

Vandaag om deze redenen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald.

Remy, superbedankt voor alle leerzame en leuke lessen!!

Jonne Olijslager

In 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij de gezellige en fijne lessen van Remy. Remy wist mij scherp te krijgen als ik te veel aan het praten was. Heel erg bedankt voor alles!

Eva Coolen

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Met dank aan Remy!
Hele fijne lessen waar je je op je gemak voelt! Fijn dat je mij hebt geholpen om mijn stress en onzekerheden onder controle te krijgen!! Heel erg bedankt voor alles!

Estelle

Mijn rijbewijs in 1 keer weten te halen, met dank aan super leuke gezellige en leerzame rijlessen van remy! Ook de leuke discussies zal ik gaan missen!

Femke Roerdink

Vandaag in 1 x mijn rijbewijs gehaald met dank aan de super leuke en gezellige lessen van Rémy ! Super bedankt voor je leerzame en toch gezellige lessen heb veel van je geleerd toch wel een beetje jammer dat dat nu voorbij is..

Britta

Ik heb ontzettend fijn kunnen lessen bij Remy. Hij heeft mij als persoon goed in kunnen schatten en begreep snel op welke dingen ik snel vastliep of waar ik over bleef nadenken. Ook is t een gezellige bijrijder zonder dat hij stopt met opletten. Ik vind de manier van werken van Remy erg prettig, ik ben ook erg blij dat ik ruim voor mijn examen een tussentijdse toets gedaan heb. Ik ben uiteindelijk in 1 keer geslaagd dus ik ben helemaal tevreden! Remy bedankt voor je leuke lessen en succes in de toekomst!

Famke van Brakel

Na de goede ervaring van mijn zus ben ook ik bij Remy gaan rijden.
En met succes! In 1 keer afgereden en de beste begeleiding op maat door Remy.

Remy weet precies de valkuilen per leerling en speelt daar op in, een beetje druk in je hoofd? Geen probleem…. want dat heeft hij direct door en begeleid je tot je de rust en de focus vind! Top!!

Remy je bent een topper!

Walter Verspui

Het is erg fijn om bij Remy rijles te nemen. Hij kan precies ontdekken wat jij nodig hebt. Daarnaast legt hij duidelijk uit en kan hij je erg goed begeleiden met wat jij moeilijk vind. Dat met een goede, gezellige en rustige sfeer.

Kortom:
Remy, Je bent FANTASTISCH!!

Sam melis

Vandaag afgereden bij remy, en dik geslaagd:) remy is een fijne,rustige maar hele gezellige instructeur. Heb veel gehad aan de leerzame lessen maar buiten dat was het altijd super gezellig en relaxed. Tussen de focus en scherpte door zijn grapjes altijd leuk. Ik keek altijd weer uit naar anderhalf uur in de auto zitten samen met remy. Remy is een goede aanrader als rijschool.

Dankjewel remy.

Sophie

Het was supper gezellig met Remy in de auto. Ik heb een goede begeleiding gehad naar mijn examen. Het is wel een beetje jammer nu dat mijn naam verkeerd is geschreven op de site.

Thijs

Erg fijne en leerzame lessen gehad, Remy neemt de tijd voor je en legt alles graag nog een keer rustig uit. De sfeer in de auto was altijd goed en de begeleiding naar het examen toe is top! Ik kan zeker terugkijken op een leuke een leerzame tijd.

Nogmaals bedankt voor de fijne lessen Remy!

Julia Jagtman

Nadat ik de goede verhalen van mijn broer hoorde over de lessen van Remy was het voor mij vanzelfsprekend om ook bij Remy te gaan rijden. Een jaar verder en met mijn rijbewijs op zak is dit een geweldige keuze gebleken. Remy creëert een hele fijne sfeer in de auto waar naast het gefocused leren rijden ook plaats is voor een humor. Zijn lessen waren niet alleen keer op keer weer leerzaam maar ook nog een hartstikke gezellig. De rijlessen waren dan ook altijd iets waar ik naar uit kon kijken. Het bleek al snel dat ik moeite had met mijn focus behouden gedurende de lessen maar door de aandacht en het geduld van Remy is het toch gelukt om mijn praktijkexamen in één keer te halen.
Ook ondanks mijn eigenwijsheid bleef hij altijd geduldig wat vast niet altijd makkelijk was . Hij liet me inzien dat fouten maken niet erg is als je er maar van leert en het veilig houdt op de weg. Ik ben hem hartstikke dankbaar voor al zijn goede lessen.
Echt een aanrader!

Remy bedankt!!!

Selle Dudok van Heel

Erg tevreden over Remy,

Naast dat ik altijd blij was dat de witte golf weer voor de deur stond, omdat Remy altijd in was voor een grapje heb ik ook nog eens in 1x mijn praktijkexamen gehaald. Ik weet van mijzelf dat autorijden niet bepaald mijn talent is maar dankzij Remy en zijn rustige manier van uitleggen (en zijn geduld) heb ik mijn lessenserie tot een goed einde weten te brengen.

Remy, Hartstikke Bedankt!!!

Merel Slijkhuis

Ik heb een superleuke tijd gehad bij Remy in de auto. Hij legt je de dingen goed uit en stelt je erg op je gemak. Onder het rijden is er ook plaats voor een grapje.

Nogmaals bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen!

Marit Trentelman

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik raad iedereen aan om bij Remy te gaan rijlessen. Remy neemt goed de tijd om alles rustig aan je uit te leggen en stelt je op je gemak. Ook is het altijd gezellig in de auto!

Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Jelmer

Vandaag heb ik mijn b achter e rijbewijs gehaald nadat ik 6 leerzame lessen heb gehad en mijn examen een keer was uitgesteld(door de sneeuw). Remy blijft tijdens de lessen rustig, legt de dingen goed uit en is goed in het geven van tips. Ook weet hij op de juiste momenten humor te gebruiken wat de sfeer tijdens het rijden relaxed maakt.
Daarnaast is hij ook op de hoogte van alle regels die er zijn. Hierdoor kan hij ook uitleggen waarom je iets op een bepaalde manier moet doen.

Een aanrader!

Bedankt Remy!

Esther

Super fijne lessen! Remy neemt echt de tijd voor je.
Hij heeft goed overzicht van wat je al hebt geleerd en hoever je bent met je praktijk
De sfeer in de auto is erg fijn en er is altijd tijd voor een grapje.
Ik heb mijn rijbewijs in èèn keer mogen gehaald.

Ik kan Remy zeker aanraden.

Dankjewel Remy!

Daan

Prima rijschool met een top instructeur!
Ik heb mijn lessen met veel plezier gedaan, en in 1 x mijn rijbewijs gehaald…

Thanks Remy!

Gerben

Ik heb 2 dagen geleden mijn rijbewijs gehaald. Remy heeft mij alles geleerd dat ik moest weten om dit te halen.
Met Remy lessen is altijd lachen, je kan met hem overal over praten.
Eerst dacht ik dat lessen moeilijk zou worden en dat het veel stress zou geven, maar dat was niet zo want met Remy lessen is net alsof een goede vriend van je naast je zit en je leert autorijden.
Na de 1e les is de stress er al voor een groot deel vanaf want je weet dat Remy goed oplet wat je doet.
Ook al maak je een fout Remy lost het op en dan voelt het niet eens zo erg. Ja je bent natuurlijk niet blij dat je een fout maakt, maar Remy zorgt er ook voor dat je weet dat je ervan moet leren en dat je je er niet voor hoeft te schamen om soms een foutje te maken.
Door Remy was lessen leuk en gezellig, het was niet: “ugh ik heb weer rijles”, het was: “nice, weer lekker chillen met Remy”.
Maar Remy zorgt er ook voor dat je alles weet en kan met de auto. Door hem heb ik nu mijn rijbewijs en ik kan me geen gezelligere rijinstructeur voorstellen

Pebbles

Mijn rijlessen bij de rijschool van Remy Buiting waren een erg prettige ervaring. Je leert jouw eigen rijstijl onder de knie te krijgen en hierbij te werken aan jouw mindere punten tijdens het rijden. Er is dus veel persoonlijke aandacht en wanneer het te snel voor je gaat, wordt er een stapje terug gedaan. Ik heb vandaag mijn examen in 1 keer gehaald net als mijn tussentijdse toets! Remy laat jou pas afrijden wanneer je er klaar voor bent, dus meer zekerheid zul je niet vinden! Dan heb ik ook nog onwijs veel gelachen tijdens de lessen en is er een ontspannen sfeertje. Rijles kan dus ook gewoon heel leuk en gezellig zijn i.p.v. alleen maar heel spannend.

Hierbij nogmaals dank Remy!

Nienke Meijer

De afgelopen maanden heb ik op een prettige, maar ook zeker leerzame lessen mogen volgen! Vol geduldigheid en enthousiasme heb je mij leren rijden! Het is erg fijn dat de gezellige sfeer in de auto ook voorop staat, mede door dit kan ik terug kijken op een fijne tijd! Een aanrader dus!

Remy enorm bedankt!

Sandra

Ben bij remy begonnen met lessen met 0,0 rijervaring. Hij neemt alle tijd voor je en zorgt dat je je heel erg op je gemak voeld. Je rijd in een hele mooie en fijne auto. Remy heeft heel veel geduld en zorgt dat je vertrouwen groeit. Had heel veel spanning voor mijn examen maar door remy kon ik mijn zenuwen in bedwang houden en ben in 1 keer geslaagd. Echt een top rijschool!!

Tom

Remy weet precies hoe hij iemand moet triggeren om alles uit diegene te halen om een maximaal resultaat te kunnen bepalen. Daarnaast waren de lessen altijd serieus, leerzaam en was hij ook altijd in voor een grapje. Waardoor je ook plezier had in de lessen. Remy, nogmaals bedankt voor de lessen!

Mvg,
Tom de Lijster

Veerle

Bij Remy krijg je duidelijk, ontspannen, gezellig en persoonlijk les. Ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze om hier te gaan lessen. Rijles was iets om naar uit te kijken, in plaats van iets om tegen op te zien. Ik weet weinig aan te vullen op alle lovende recensies die er al geschreven zijn, maar ik kan u wel verzekeren dat ze stuk voor stuk kloppen. Remy kijkt naar wat jíj nodig hebt, en geeft je alle ruimte om je op jouw tempo/manier te ontwikkelen. Rijschool Remy Buiting is een echte aanrader voor iedereen!

Justin Jurrius

Remy,
Je bent een goede rij- instructeur, je weet precies wanneer het serieus moet en wanneer er ruimte is voor een geintje. Ik wil je graag bedanken voor de leerzame lessen en dat ik nu veilig de weg op kan.

thijs

Remy
heel erg bedankt voor alles in een keer geslaagd dankzij jou natuurlijk heb ik het zelf moeten doen
maar was super om bij jou rijles te volgen was altijd gezellig bij jou in de auto je legde alles zo fijn en goed mogelijk uit
was echt top bedankt voor alles!!!!
groetjes

Nick

In 6 lessen je aanhanger rijbewijs halen is geen enkel probleem door de duidelijke uitleg van Remy Buiting. Een aanrader!

Rinske

Na een proefles ben ik direct begonnen met de rijlessen bij Remy. De sfeer is fijn, Remy is rustig, duidelijk en keek samen met mij naar de zaken waar ik tegenaan liep en wat mijn aandachtspunten zijn tijdens het rijden. Wat ik ook fijn vond is dat Remy altijd netjes op tijd was voor de les en de afspraken aangepast konden worden aan mijn eigen agenda door samen te kijken hoe en wat. Daarnaast kon ik mijn faalangst bespreekbaar maken en werd er besproken hoe ik daar aan kon werken tijdens de lessen zodat ik alsnog het rijden onder knie kreeg en tips kreeg om aan mijn aandachtspunten te werken.

Al met al raadt ik iedereen aan om bij Remy rijlessen te nemen als je naast het leren ook gezelligheid in de auto wil hebben!

Rinske

Rolf Buitink

Met veel plezier les gehad van Remy! Hij zorgt ervoor dat je op een leuke maar ook zeer leerzame manier het rijden met een aanhanger onder de knie krijgt. Er wordt overal goed de tijd voor genomen en waar nodig krijg je bruikbare tips. Dankzij Remy ging ik met vertrouwen het examen in en dat heeft zich dan ook uitbetaald in het behalen van mijn BE rijbewijs. Bedankt!

P.S. Een tip van mijn kant, ik zou toch je achternaam veranderen in BuitinK, de goede kant zeg maar;)

Mathijs

Ik heb bij Remy Buiting mijn E achter B rijbewijs gehaald en heb dit als zeer prettig ervaren! Kundige instructie en overleg vond ik erg fijn. Daardoor snel mijn rijbewijs kunnen behalen.

Anne

Ik heb de lessen met Remy als erg fijn en leerzaam ervaren. De gezelligheid maar daarnaast ook het serieuze want er moet ook wat geleerd worden. Daarnaast heeft Remy een rustige uitstraling en kan hij je ook goed kalmeren als iets niet is goed gegaan. Een echte aanrader als rijschool!

Eline

Ik ben via goede verhalen van vriend(inn)en bij Remy terecht gekomen, dit bleek een goede keus te zijn geweest. De lessen waren zeker leerzaam, snapte je iets niet? Alle geduld bleef er en het werd herhaald tot ik het zelf inzag en goed begreep wat er nou mis ging of juist hoe ik het beter kon doen. Zeer duidelijke aanwijzingen! Ook werd ik goed op het praktijk examen voorbereid. Remy bedankt voor alle leerzame en gezellige rijlessen!

Aron Gerritsen

De rijlessen bij Remy zijn altijd leerzaam afgewisseld met gezelligheid. Het begint er al mee dat Remy altijd op tijd is, wat ik zelf heel erg op prijs stelde. Remy heeft ontzettend snel door hoe die met jou zo efficiënt mogelijk aan het werk kan. Ook merkte ik dat de auto een plek was waar je alles kon zeggen, de meest hilarische dingen, maar ook de serieuze privé dingen. Remy die wilt echt het/jou doel, je rijbewijs, behalen.

Sarah

Mijn rijlessen bij Remy waren altijd heel gezellig en super leerzaam. Er werd gefocust op wat ik nog moeilijk vond en nog een keer wilde oefenen, met als resultaat dat ik nu in één keer geslaagd ben. Heel erg bedankt Remy!

Tom Berendsen

ik heb altijd met veel plezier bij je in de auto gezeten Remy. super blij dat ik mijn auto rijbewijs gehaald heb. ik kom zeker nog terug voor mijn BE rijbewijs

Kimberley

Ik heb rijles genomen bij Remy omdat hij aan de telefoon al een fijne indruk maakte.
Toen ik eenmaal rijles bij hem heb gehad vindt ik dat ik een goede keuze heb gemaakt, dat komt omdat je met Remy lekker kan lachen en er een fijne sfeer in de auto is. De uitleg van Remy is altijd verrassend de ene keer met mooie tekeningen en de andere keer met autootjes, door die leuke uitleg onthoud je het goed.

Remy, hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Julia

Nadat ik tot 2x toe gezakt was voor mijn praktijk examen, dacht ik niet dat ik mijn rijbewijs ooit zou halen ivm de overdosis stress die het mij opleverde. Via via kwam ik bij Remy terecht, die mij rustig alles nog eens heeft uitgelegd en gewoon lekker heeft laten rijden om zelfvertrouwen op te bouwen. Dat deed hij super SUPERGOED: gezellig, ontspannen en ruimte gevend aan de angst of spanning die bij het rijden of het examen de overhand wil nemen. Voor iedereen creeert hij een geschikte lesvorm. Toppie.

Lieve Remy, nogmaals 1000x maal dank!

Alle goeds,
Julia

David Jagtman

Remy is heel goed in het begrijpen hoe jij naar het rijden aankijkt. Ben je meer van de praktijk of ben je vooral theoretisch ingesteld? Remy past zijn lessen aan op wat jij nodig hebt. Hieruit blijkt zijn grote kennis en expertise die zeker in jouw voordeel zal gaan werken. Zeker een aanrader.

Anne

Lessen bij Remy is gezellig en leerzaam. Het is leuk om met hem te praten maar als je merkt dat het jou soms afleid of je hebt er gewoon geen zin in, kun je ook gewoon gerust de radio aanzetten. Ik ben begin de zomer begonnen met zes lessen per week, steeds twee uur achter elkaar. Dat werkte heel fijn. Maar toen school weer begon werd het een keer per week twee lessen achter. Remy is dus flexiebel in de planning. Hij probeert je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Vaak vraagt hij wat jij nog wilt oefen. En ook al ben je een of twee keer gezakt, hij probeert er echt achter te komen waaraan dat ligt. Misschien waren het gewoon de zenuwen maar wie weet komt het wel door totaal iets anders.

De betrokkenheid van Remy is fijn en dat heeft er onder andere voor gezorgd dat ik eindelijk eind december mijn rijbewijs heb!
3 keer is scheepsrecht.

Latifah

Leuke en leerzame rijschool ! Altijd gezellige maar ook leerzame lessen. Remy legt alles goed uit en je kan hem alles vragen als je iets niet snapt, ondanks je soms niet 100% in jezelf gelooft doet Remy dat wel. Heel erg bedankt voor de lessen.

Daan

Altijd gezellige lessen terwijl er tussendoor ook hard wordt gewerkt. Remy is erg flexibel met de lestijden en de locaties waar je opgehaald / weggebracht moet worden.

Een (in 1x) tevreden geslaagde leerling 🙂

Marije

Vandaag heb ik dankzij Remy mijn rijbewijs gehaald! De lessen waren altijd heel gezellig. Het was natuurlijk niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Remy geeft duidelijke instructies en helpt je te werken aan je vaardigheden. Ook was het heel fijn dat Remy flexibel is qua planning van de rijlessen. Een echte aanrader!

Heel erg bedankt voor de leuke tijd!

Sander

Fijne rijlessen, met een zeer goede rij-instructeur. Je krijgt goede tips en een goede voorbereiding op het examen. Je zwakke punten worden snel blootgesteld en flink op gehamerd. Als je gewoon goed naar Remy luistert zorgt hij er voor dat je je examen wel haalt.

Erg goede rijschool in het kort.

Roan schoppers

De lessen heb ik allemaal met erg veel plezier gereden het was niet alleen erg gezellig maar ook heel leerzaam ik had altijd al erg zin in de rijles van te voren
Remy zelf toont erg veel interesse en doet echt zijn best voor je eigenlijk stond mijn examen geplant op 26 oktober maar door zijn moeite om er achteraan te gaan heb ik vandaag mogen afrijden (20 sep) en ja hoor geslaagd
Remy erg bedankt en veel succes met het lesgeven 🙂

Evelien

Als je je rijbewijs wil Halen dan is het een hele goede keus om voor Remy Buiting te kiezen.
Vandaag ben ik geslaagd! Dat zegt genoeg toch ?
Remy heeft een hele fijne manier van les geven. Hij past de theorie die je leert toe in zijn lessen. Hij weet waar hij het over heeft en geloof me …. Hij weet veel. Ook voel je je snel op je gemak waardoor het rijden plus het leren ook nog eens erg leuk is. Hij is flexibel, betrouwbaar kortom een prima rijschool en een prima instructeur.
Ik zeg gewoon doen.

Groetjes,
een tevreden EN geslaagde leerling.

Daan

Met veel spanning ben ik begonnen aan mijn rijlessen. Ik vond het tijd en een vriendin raadde me aan om eens bij Remy te gaan kijken. Na een proefles gedaan te hebben was ik overtuigd dat ik me op mijn plekje was.
Remy heeft ontzettend veel aandacht en interesse in de leerling. Hij vraagt je over je onzekerheden en geeft je een goed en ontspannen gevoel tijdens het rijden. Hij zorgt ervoor dat je steeds zelfverzekerder kan rijden en wijst je op een fijne manier op punten waar je toch nog iets meer aan moet gaan werken en/of meer op moet letten.
Ook is er veel plezier tijdens het rijden met Remy. Hij maakt het spannende autorijden een leuke bezigheid en zorgt ervoor dat je je fijn, veilig en zelfverzekerd in het verkeer voelt.

Samengevat is het gewoon een top rijschool. Bij Remy kan je er van uitgaan dat je slaagt!

Heel erg bedankt Remy!

Roman Wielinga

Nadat mijn vriendin me Remy had aangeraden heb ik ook een proefrijles genomen. En achteraf ben ik zeker tevreden dat ik Remy van alle rijscholen heb gekozen. Alle ritten waren fijn en leerzaam. En heb m’n rijbewijs zonder al te veel moeite gehaald.
Voor iedereen die nog een rijinstructeur nodig heeft, zou ik zeker Remy aanraden!

Peer

Nadat vrienden mij rijschool Remy Buiting hadden aangeraden en ik een proefles had aangevraagd, was ik haast gelijk al overtuigd dat dit de juiste rijschool voor mij was. Zoals in bijna ieder ander genoemde review is de sfeer tijdens de rijlessen erg, erg goed. In korte tijd heb ik erg veel geleerd, mij meer ontspannen beginnen te voelen achter het stuur en ook zeker veel gelachen met Remy. De ontspannen sfeer en ook vooral de oprechte interesse vanuit Remy naar de leerling resulteerde uiteindelijk ervoor dat ik niet alleen in 1 keer geslaagd was, maar ook dat ik zeker wist dat ik alles eruit heb gehaald wat ik geleerd heb van Remy en nu met een goed gevoel zelfstandig de weg op kan.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de lessen leuk en leerzaam vond en Remy een oprechte top instructeur is.

Bedankt voor de fijne lessen!

Britt

Vandaag, 4 augustus 2016, heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen. Er hangt een goede sfeer in de auto en de lessen zijn erg leerzaam. Remy heeft veel geduld voor je en legt duidelijk uit.
Ik heb me altijd op me gemak gevoeld in de auto en heb enorm veel geleerd in een korte tijd!

Remy heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

Daisy

Ha Remy,

Bij alle positieve berichten die ik hier lees, kan ik niet achterblijven en ze alleen maar veel meer dan beamen!

Vandaag 02-08-2016 geslaagd voor het rijbewijs!

Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad, dat ik uit het bijna ondoordringbare woud van rijscholen jouw heb gekozen! Want een rijschool vinden is één, maar een goede vinden is twee!

Remy, met jouw passie voor het vak en voor mensen, ben jij een topper! Bij jou staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat kan niet iedereen zeggen!

Kortom: Ben jij op zoek naar een goede, rijschool? aarzel niet en stop even bij rijschool Remy Buiting!
Gegarandeerd succes!

Amber

Ik heb eerst 20 rijlessen bij een andere rijschool gehad waar ik niks uitgelegd kreeg, toen ben ik over gestapt naar Remy hij heeft mij letterlijk in een paar lessen meer geleerd dan ik in die 20 andere lessen heb geleerd.

Alles word goed en duidelijk uitgelegd Remy is erg geduldig je kunt alles vragen ookal heeft hij het al 10 keer uitgelegd, het is altijd gezellig en je hoeft bijna nooit iemand op te halen of weg te brengen en met inplannen heeft Remy altijd genoeg plek

Remy bedankt voor de gezellige en leerzame lessen ik ben heel blij met mijn rijbewijs!!

Niek

Vandaag 8 juni 2016 heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Vanaf de eerste les heb ik super veel geleerd in een korte tijd. Achteraf vind ik het erg knap hoe Remy het enthousiasme en de gezelligheid in de auto weet te doseren in combinatie met de kwaliteit en leerpunten van de les. Zijn spontaniteit, rust en rechtvaardigheid waren voor mij de eigenschappen waar ik het meeste aan het gehad tijdens het hele traject.

Kortom zeker een aanbevolen rijschool voor anderen.
Remy bij deze nogmaals bedankt voor de super fijne lessen en de gezellige periode!

Karin

Opnieuw de weg op

Na zes jaar geen auto te hebben gereden, besloot ik weer rijles te nemen. Ik was angstig en onzeker, maar ik wilde heel graag mijn vrijheid terug. Remy heeft mij fantastisch geholpen om het vertrouwen te krijgen dat ik het wel kan. Afgestemd op mijn tempo en manier van leren nodigde hij me vriendelijk uit om mijn grenzen te gaan verleggen. Remy gaf mij les met heel veel rust en respect. Ook had hij aandacht en begrip voor de emoties die bij mij bovenkwamen. Vanaf het begin voelde ik me veilig en vertrouwd bij hem in de auto.

Remy, heel veel dank voor je bijzondere inzet. Je bent een fijne instructeur, die echt veel meer doet dan praktische vaardigheden aanleren. Door jou heb ik plezier in het rijden gekregen en geniet ik van al mijn ritten die ik nu maak.

Voor iedereen die nog twijfelt, durf de stap te zetten. Remy zal heel zorgvuldig kijken naar wat je nodig hebt en met zijn professionele houding je (weer) op weg helpen. Mijn leven is veranderd en daar ben ik heel blij mee.

Hartelijke groet, Karin

Robin

Heel blij ben ik met mijn Rijbewijs!

Remy heeft me zeer professionele en zeker ook leuke rijlessen gegeven.
Wat erg opviel was zijn geduld. Dit had hij ook wel nodig want ik ben geen natuurtalent (eerdere pogingen andere rijschool) en reed nogal wat duidelijk aangegeven afslagen voorbij(:
Richtingsgevoel kun je niemand aanleren maar eventuele extra kilometers zal ik, dankzij zijn lessen, veilig en vol overtuiging kunnen rijden!

Remy complimenten…….
Bestemming bereikt!!

Simone Kok

Fijne lessen gehad van Remy! Altijd duidelijke uitleg en terugkoppeling over wat er goed en minder goed ging. Ik heb een leuke en leerzame rijopleiding gehad en zou zeker aanbevelen rijlessen te volgen bij Remy. 🙂

Sanna

Ik begon in Juli met mijn rijopleiding bij Remy, gelijk had in het al heel erg naar mijn zin. Nadat ik na een (hele) lange tijd mijn theorie in één keer haalde, begon het werken naar het examen. Daar zakte ik de eerste keer, maar ben vandaag toch geslaagd.
Remy heeft me super goed begeleid en was altijd erg gezellig in de auto!
Bedankt voor de leuke rijlessen!

Naomi

Ik heb eerst bij een andere rijschool gezeten. Daar heb ik veel lessen gehad. Omdat ik op die rijschool niet veel verder kwam, ben ik naar Remy gegaan. Hij heeft mij alles geleerd en goed ook. Ik kon al snel examen doen en ik heb die in 1 keer gehaald. Wat ik heel fijn vond was dat ik altijd kon lessen wanneer het mij uit kwam en dat de lessen heel duidelijk waren.

Nina

Ik ben begonnen bij een andere rijschool, hier ben ik gestopt omdat ik het idee had niet veel te leren. Eerlijk gezegd had ik daarna niet veel zin meer om verder te gaan met rijlessen. Maar een vriendin van mij vertelde vol enthousiasme over haar rijinstructeur, waardoor ik toch maar een proeflesje ging nemen. Zo ben ik bij Remy terecht gekomen. Al bij de eerste paar lessen had ik het idee meer geleerd te hebben dan bij mijn vorige rijschool.

De rijlessen waren altijd gezellig maar vooral ook heel leerzaam. Remy had veel geduld, gaf goede uitleg en had al snel door hoe hij mij het beste les kon geven. Remy was altijd heel duidelijk en eerlijk over mijn vooruitgang. Hierdoor wist ik van mezelf waar ik goed in was en waaraan ik nog moest werken. Dankzij Remy heb ik mijn praktijk examen in een keer weten te behalen.

Nogmaals bedankt!

Kelly

Ik heb altijd hele goede lessen van Remy gehad. De sfeer in de lessen was erg fijn, en het was altijd gezellig. Remy heeft veel geduld, en legt alles duidelijk uit. Ik voelde me erg veilig bij hem in de lessen. Ik heb soms last van faalangst, en hij gaf mij het vertrouwen in mezelf dat ik wel kan autorijden. Ik zou deze rijschool echt bij iedereen aanbevelen!
Super erg bedankt Remy!

Annelieke

Ik ben pas op mijn 27e begonnen met lessen en zag een beetje op tegen het autorijden. Het gevoel dat ik verantwoordelijk zou zijn voor het besturen van een auto die zich door druk verkeer van A naar B moet banen was altijd een heftige gedachte voor mij. Remy zorgde ervoor dat ik mij tijdens de lessen al snel op mijn gemak voelde waardoor ik rustiger in de auto zat en het rijden steeds minder spannend ging vinden.

Tijdens de lessen heb ik op een goede en rustige manier leren autorijden waarbij de focus lag op het ontwikkelen van vaardigheden die je een goede chauffeur maken in plaats van alleen het aanleren van de dingen die je op het examen moet doen. Naast de inhoudelijk goede lessen vond ik het heel leuk dat we in de auto gezellige gesprekken konden hebben en zo af en toe ontzettend gelachen hebben. Dankzij Remy’s goede lessen en zijn eindeloze support en geduld als ik weer eens iets eng vond heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald.

Dankjewel voor de leuke lessen en gezellige gesprekken!

Jochem van Gaalen

Hele leerzame lessen. Altijd veel geduld en erg goed!!

Remy super bedankt!

Steven

Afgelopen woensdag geslaagd voor m’n rijexamen dankzij Remy. Wilde graag snel het rijbewijs halen en dat is in 4 maanden gelukt waar ik heel erg blij mee ben. Remy laat je pas opgaan voor het examen als je er echt klaar voor bent waardoor je veel kans maakt om in één keer te slagen. Als je op zoekt bent naar een relaxte rijinstructeur die je goed en veilig leert autorijden ben je bij Remy op de juiste plaats.

Nogmaals heel erg bedankt Remy!

Emma Franken

Ik heb altijd hele fijne lessen gehad, waarin Remy met heel veel geduld duidelijk alles uitlegde. Ondanks dat ik heel zenuwachtig was voor het examen heeft Remy mij er zo doorheen geholpen dat ik voor zowel theorie als praktijk in een keer ben geslaagd. Hij zorgt er zeker voor dat je pas examen doet als je er zelf klaar voor bent, waardoor de kans dat je slaagt heel hoog is. Dit vond ik zelf heel prettig.
Remy heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame tijd!

Harm Zwaneveld

Erg fijne rijlessen, goede focus op je minder sterke punten en prima instructies en tips voor de examens.
Ontspannen lessen waarin je veel leert en op je eigen tempo de stof onder de knie kunt krijgen, waardoor je vanzelf alles leert. Prima commentaar en informatie zorgen er voor dat je erg goed weet hoe ver je bent, waar je goed in bent, wat je nog moet oefenen en hoe je dat het beste kunt doen.

Met dank aan Remy heb ik m’n theorie in 1 keer, en m’n praktijk in 2 keer gehaald.

Enorm bedankt Remy.

Susan

Ik had eigenlijk niet zoveel zin om te beginnen met lessen, omdat ik het best wel spannend vond. Toen ik uiteindelijk toch begonnen ben voelde ik me gelijk op mijn gemak. Remy legt alles rustig en duidelijk uit en zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen kan afleggen.
Een aanrader dus!

Sarah

Ik ben altijd erg tevreden geweest over de rijlessen van Remy.Naast dat de rijlessen gezellig waren, wat natuurlijk fijn is als je een aantal uren samen in een auto zit, heb ik ook op een veilige, fijne, goede en rustige manier rijles gekregen. Ik heb soms last van faalangst, en had hierdoor wel eens het gevoel nooit mijn rijbewijs te zullen behalen. Remy gaf me altijd het gevoel van vertrouwen te hebben in mijn kunnen, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Het resultaat is geweest dat ik in 1 x ben geslaagd voor mijn rijbewijs, maar vooral dat ik nu altijd met rust en vertrouwen in de auto rijd, wat ik nog veel belangrijker vind. Ik kan deze rijschool dan ook van harte aanbevelen.

Groetjes, Sarah

Kevin van Workum

Super erg bedankt voor alle fijne lessen. Ik heb ze met veel plezier mogen volgen. De sfeer en een hoop lol natuurlijk ook. Ik kan zeker terug kijken op een leuke en zeer leerzame tijd, zou het zeker aanraden bij anderen!!!

Mark

Hele goede rijschool met gezellige en leerzame lessen. Begeleid je heel goed richting het examen. En een hele fijne auto 😉

Super bedankt Remy

Rob van den Born

Toen ik plotseling werd getroffen door een netvliesloslating, was ik erg onzeker of ik nog wel veilig auto kon rijden omdat ik verminderd zicht aan één oog had.
Via een advertentie in de krant ontdekte ik Remy Buiting, die aangaf open te staan voor andere vragen dan normaal rijles.
Remy heeft zich helemaal verdiept in mijn probleem door onderzoek op het internet en navraag bij collega’s.
Het bleek niet zo’n makkelijke vraag te zijn van mij, maar Remy heeft mij uitstekend geholpen.
Zijn adviezen gingen er voornamelijk over hoe ik veilig kon rijden en hij heeft me erbij geholpen dat ik het vertrouwen in het autorijden weer heb terug gekregen.
Ik rijd nu rond met een extra buitenspiegel en doe weer alles wat ik voorheen ook deed en dat na slechts twee keer twee uur rijden in een lesauto.

Lisa Talitha Van der Struik

Ik vond de rijlessen heel erg leerzaam en ook heel leuk. Remy begeleid je goed richting je examen en is erg betrokken en vriendelijk. Ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald dankzij Remy. Ik raad het andere zeker aan! Remy bedankt voor je hulp! 😉

Marian

Mijn man heeft een ernstige aandoening gehad, met grote restverschijnselen komend vanuit zijn hersenen. Zijn rijbevoegdheid was tijdelijk ontzegd. In die tijd las ik een krantenartikel over de rijschool van Remy Buiting. Hij kwam zo sympathiek over, ik heb het artikel uitgeknipt en bewaard.
Ik voelde zijn begrip voor mensen die moeite hebben met autorijden om wat voor reden dan ook.
Na het terugkrijgen van mijn mans rijbevoegdheid heb ik meteen het artikel over Remy tevoorschijn gehaald, we hebben een gesprek gepland. Ik herkende de sympathieke man in Remy uit de krant.
Mijn man heeft meerdere rijlessen gehad van Remy om te beoordelen of hij veilig kon rijden. Remy heeft geprobeerd zich zoveel mogelijk in te leven in mijn mans aandoening voor een juiste benadering tijdens de instructies, dat heeft hij goed gedaan, want dat is niet makkelijk, vooral de rustige uitstraling van Remy was daarbij heel belangrijk. Ook heeft hij meegedacht over diverse mogelijkheden voor ons ter overweging bij onze beslissingen, rekening houdend met alle consequenties, ook wat betreft de kosten.
Kortom: ik kan Remy van harte aanbevelen aan een ieder die rijles nodig heeft, maar vooral ook aan diegenen die extra aandacht kunnen gebruiken!

Remy: onze hartelijke dank voor je begrip, zorg en aandacht! Als het nodig is zullen we zeker weer een beroep op je doen, zonder twijfel!

Anouk

Ik heb veel geleerd en veel plezier gehad tijdens de lessen. Remy weet precies wat je nodig hebt. Er is altijd tijd voor een grapje.
Remy bedankt voor de leuke lessen!

Niek

In een keer gehaald door de geweldige leiding van Remy, hij zorgt er ook altijd voor dat het gezellig is in de auto. Zeker weten een aanrader

Arjen

In één keer geslaagd voor mijn b+e rijbewijs, het was altijd weer gezellig in de auto!
Bedankt Remy!

Thorben

Dankzij Remy heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik heb altijd met plezier bij hem in de auto gezeten. Door duidelijke uitleg en goede feedback heb ik mijn rijbewijs snel kunnen halen.
Dankjewel Remy!

Stan

Remy weet als geen ander de rijlessen leuk, gezellig en leerzaam te maken. Op een fijne een kalme manier geeft hij instructies en leert hij je de kneepjes van het autorijden. Niet alleen is er aandacht voor het autorijden, maar ook voor jou als persoon. Remy is geïnteresseerd in de leerlingen die hij heeft en laat dat blijken doordat hij altijd weet waar je mee bezig bent in het leven buiten de auto. Door deze manier van lesgeven heb ik alles in één keer gehaald en kan ik met een veilig gevoel de weg op.

Emma

De rijlessen van Remy waren altijd erg leerzaam. Hij geeft op een erg fijne manier tips en bereid je erg goed voor op het examen. Dankzij Remy heb ik mijn praktijkexamen dan ook in één keer kunnen halen. Hij heeft daarnaast ook veel aandacht voor de leerling en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto. Ik raad Remy dan ook zeker aan! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen.

Annemijn Van Rijswijk

Remy super bedankt voor de fijne en gezellige lessen, dankzij jou toch mooi in 1x geslaagd! Vanaf les 1 voelde ik mij bij jou al op mijn gemak.

Remy geeft je de hele les door goeie en handige tips, hij stel je gerust en zorgt er voor dat de lessen ook leuk zijn! Hij geeft op een hele fijne manier les. Ik raadt Remy daarom zeker aan!

Remy enorm bedankt voor alles!

Sophie van der Struik

In één keer geslaagd bij Remy , hele fijne en gezellige rijlessen met veel uitleg. Stelt je heel erg op je gemak en is duidelijk. Aanrader, heel erg bedankt Remy!!!

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*