MENU

06 - 53 63 35 43

Ouderenbegeleiding

  • Je bent hier
  • Home
  • Ouderenbegeleiding
ouderenbegeleiding

Ouderen helpen hun vrijheid terug te krijgen door problemen aan te pakken die hen belemmeren aan het verkeer deel te nemen. Met dat doel is Remy zich specifiek gaan richten op het begeleiden van ouderen die problemen ervaren in het verkeer, of die angstig zijn op de weg. Door de probleemgebieden in kaart te brengen, stelt Remy een specifiek lesplan op, waarmee stapsgewijs wordt gewerkt aan het terugkrijgen van het vertrouwen in het verkeer van nu. De knelpunten worden veelvuldig geoefend en met de tips en technieken die worden aangeleerd, is het vertrouwen snel weer terug!

Onderdelen die aan bod kunnen komen zijn: Hoe voeg ik veilig in? Welke handelingen moet ik toepassen bij rotondes? Hoe ga ik om met drukte in het verkeer en waar moet ik op letten? Hoe combineer ik autorijden met het volgen van de TomTom? Waar moet ik extra op letten bij het inparkeren? Hoe ging het fileparkeren ook alweer?

Allemaal belangrijke verkeershandelingen die aan de orde komen tijdens deze cursus, waarbij een goede begeleiding en een duidelijk uitleg centraal staan. U kunt na het volgen van deze cursus weer met een vertrouwd en zeker gevoel deelnemen aan het verkeer. Nieuw inzicht in de hedendaagse rijstijl!

Neem voor meer informatie of het maken van een intake-afspraak contact op met Remy, of laat hiernaast uw telefoonnummer achter, zodat Remy u terug kan bellen.