MENU

06 - 53 63 35 43

Nieuws

  • Je bent hier
  • Home
  • actie
  • Rijschool Remy Buiting bestaat 1 jaar!

Rijschool Remy Buiting bestaat 1 jaar!

  • 01
  • 11
  • 2015

Wie jarig is trakteert!

20151031_140606Rijschool Remy Buiting bestaat 1 jaar en dat wil ik niet zomaar voorbij laten gaan. Ik wil graag alle leerlingen bedanken die voor mijn rijschool gekozen hebben,voor het vertrouwen in mij en de gezellige rijlessen die wij samen hebben gehad.

Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij een bekende rijschool in Arnhem, werd het tijd om met mijn eigen rijschool te starten. Met veel plezier en enthousiasme ga ik elke uitdaging aan en haal ik het beste in iedere leerling naar boven. Mijn slogan is autorijles op maat, omdat ieder persoon anders is. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar het is écht belangrijk om tijdens het lesgeven kritisch te kijken hoe de leerling het beste zijn/haar informatie verwerkt. Hiermee houd ik rekening met mijn uitleg en lesmethode. De leerling bepaalt zelf het eigen leertempo, waarbij ik meekijk en advies geef om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Om mijn 1-jarig bestaan te vieren bied ik nu verschillende actie-pakketten aan, waarbij je voor een rijles van 60 minuten maar € 36 betaalt.

Dit feest wil ik samen met jou vieren. Meld je nu aan, dan gaan wij samen op weg naar je rijbewijs!

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*